Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο του Ηρακλείου - Μία πτήση ανά τρεις ώρες στα Χανιά
Αγρότες και κτηνοτρόφοι φτάνουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣΕπαναλειτουργούν τα αεροδρόμια στο Ηράκλειο και τα Χανιά της Κρήτης, τα οποία είχαν αποκλειστεί το μεσημέρι από τους αγρότες.
Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι ξανά σε λειτουργία, καθώς οι αγρότες συμφώνησαν να πραγματοποιείται μία πτήση ανά τρεις ώρες.
Νωρίς το πρωί της Τρίτης (9/12) και συγκεκριμένα στις 7:00 θα γίνει νέα συνεδρίαση των αγροτών για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.
Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα και μετά από τρεις ώρες κινητοποίησης μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης» οι αγρότες αποχώρησαν και ενημέρωσαν πως το αεροδρόμιο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 23:00. Σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε νέο αποκλεισμό το πρωί της Τρίτης, στέλνοντας το μήνυμα πως οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν επ’ αόριστον.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρότες: Χωρίς επιβάτες και οχήματα αναχώρησε το πλοίο «Διαγόρας» από τη Μυτιλήνη
SPONSORED
«Άδειο» το καλάθι του σούπερ μάρκετ: Ράλι τιμών στα φρούτα - Στροφή στην ιδιωτική ετικέτα
05:00
Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2026
04:00
Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ - Τι πρέπει να ξέρετε για το «PARE»
03:00
Βγήκαν τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού - Δείτε αν είστε δικαιούχος
02:00