Χειροπέδες σε άνδρα στην Άρτα που μετέφερε μετανάστες ακόμη και στον χώρο των αποσκευών
Στη σύλληψη ενός άνδρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων στην Άρτα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί ΙΧ χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.
Στον έλεγχο βρέθηκαν στο όχημα οκτώ παράτυποι μετανάστες, δύο εκ των οποίων στον χώρο των αποσκευών, τους οποίους είχε παραλάβει από περιοχή της Θεσσαλονίκης με προορισμό την Άρτα.
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της ημεδαπής ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, με την προανάκριση να διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
Μαρινάκης για «Βιολάντα»: Θέμα με τον Παπαστεργίου δεν υπάρχει (vid)
11:15
Στους δρόμους της Μινεάπολης χιλιάδες διαδηλωτές: Ζητούν την απομάκρυνση των πρακτόρων του ICE
11:07
Επισπεύδεται η ενεργοποίηση του Κάθετου Διαδρόμου: Υπεγράφη η πρώτη συμφωνία πώλησης αμερικανικού LNG στην Ουκρανία
11:00
ΒΟΟΚREADS: Η Σάλι Ρούνεϊ στο απόγειό της: Tο «Ιντερμέτζο» είναι το πιο ώριμο και ανθρώπινο βιβλίο της
10:44