Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ισόβια και 6 χρόνια φυλάκισης στον εκτελεστή, εννέα έτη στον συνεργό
Μεταγωγή στον εισαγγελέα του 44χρονου που συνελήφθη για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό του 54χρονου τοπογράφου
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣε ισόβια και επιπλέον ποινή κάθειρξης 6 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 45χρονος για την εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό τον Ιούλιο του 2024.
Ακόμη, το δικαστήριο του επέβαλε χρηματική ποινή 7.500 ευρώ.
Στον δεύτερο καταδικασθέντα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στην ανθρωποκτονία το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 9 ετών.
Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία τα πρακτικά της δίκης και η απόφαση, οι εκθέσεις ανάλυσης, οι καταθέσεις μαρτύρων, καθώς και ηλεκτρονικό μήνυμα μεσίτη της Μυκόνου,προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν συμμετοχική και δράση στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας τόσο του μεσίτη της Μυκόνου όσο και ενός λογιστή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δίκη για τη δολοφονία στο Ψυχικό: Ενοχοι οι κατηγορούμενοι για τον φόνο του τοπογράφου
Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικές βροχές στα ορεινά - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Πυρκαγιές: «Κίτρινος συναγερμός» σήμερα Παρασκευή - 22 περιοχές σε αυξημένη επαγρύπνηση
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (11 Σεπτεμβρίου)
06:30
Σχολεία: Διακοπές τέλος - Επιστρέφουν στα θρανία σήμερα οι μαθητές
06:00