Αίγιο: Δράστης επιτέθηκε σε 46χρονο του έσπασε το ΙΧ, τον χτύπησε στο κεφάλι και εξαφανίστηκε
Βίαιη επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/12) στο κέντρο του Αιγίου, με περαστικούς να παρακολουθούν σε κατάσταση σοκ τα γεγονότα.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, ένας 46χρονος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Ο δράστης, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο, φέρεται αρχικά να προκάλεσε ζημιές στο όχημα, τρυπώντας το αμάξωμα και στη συνέχεια σκίζοντας τα ελαστικά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από έντονο διαπληκτισμό, ο δράστης επιτέθηκε στον 46χρονο και τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, με αποτέλεσμα το θύμα να καταρρεύσει αναίσθητο στο σημείο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 46χρονος υπέβαλε μήνυση για σωματικές βλάβες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή αμέσως μετά την επίθεση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.
E-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Όλες οι ημερομηνίες
01:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
00:30
Αφγανιστάν: Ενα εκατομμύριο παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από υποσιτισμό
23:57
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ανακαλούνται χιλιάδες θεωρήσεις εισόδου αιτούντων άσυλο
23:51