Συνάντηση Ερντογάν - Πούτιν στην Ασκαμπάτ του Τουρκμενιστάν
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν στο Τουρκμενιστάν στο περιθώριο του «Διεθνούς Φόρουμ Ειρήνης και Ασφάλειας».
AP PhotoO Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε σήμερα συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στην πρωτεύουσα Ασκαμπάτ του Τουρκμενιστάν στο περιθώριο του «Διεθνούς Φόρουμ Ειρήνης και Ασφάλειας».
Το φόρουμ πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό της 30ής επετείου της «μόνιμης ουδετερότητας» που έχει κηρύξει στο καθεστώς της χώρας και συμμετέχουν σε αυτό αρχηγοί διάφορων κρατών, μεταξύ των οποίων η Τουρκία, η Ρωσία, αλλά και ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν.
Στη συνάντηση Πούτιν και Ερντογάν παρέστησαν από την τουρκική πλευρά οι υπουργοί Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και Ενέργειας Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, ο αρχηγός της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ Ιμπραχίμ Καλίν, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της προεδρίας Μπουρχανεντίν Ντουράν, ο σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας του προέδρου Ακίφ Τσαγκατάι Κιλίτς και ο αναπληρωτής πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Χαλίτ Γιερεμπακάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θα σπάσουμε τα χέρια της Ελλάδας» - Νέες προκλητικές δηλώσεις από κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν
Μήνυμα Πούτιν για το Ουκρανικό: «Το Ντονμπάς ανήκει ιστορικά στη Ρωσία»
Οι μεγάλες επιστροφές και τα «στοιχήματα»: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
11:15
Προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: «Θα σπεύσουμε να σώσουμε τους διαδηλωτές αν χρησιμοποιήσετε βία»
11:05
Megalopolis: Το «στοίχημα» των 120 εκατ. του Κόπολα που αρνείται να... τελειώσει
11:00
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50