Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί Cheesecakes
Λογότυπο ΕΦΕΤ
ΕΦΕΤΣτην ανάκληση προϊόντος (Oreo Cheesecakes) από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διερεύνηση καταγγελίας, διαπίστωσε ότι στο προϊόν «Oreo Cheesecakes» σε συσκευασία των 2x80 γρ. (κατεψυγμένο προϊόν), δεν αναγραφόταν στην ελληνική γλώσσα ότι «μπορεί να περιέχει ίχνη από καρπούς με κέλυφος», προειδοποίηση που αναγραφόταν στην αγγλική γλώσσα.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση των παρτίδων του ανωτέρω προϊόντος που δεν αναφέρουν στην επισήμανση ότι «μπορεί να περιέχει ίχνη από καρπούς με κέλυφος» από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στους καρπούς με κέλυφος και έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 15χρονος για το θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου
17:56
Ηράκλειο: Ελεύθερη με όρους η μητέρα - Τη Δευτέρα απολογείται ο πατέρας για βία κατά των παιδιών του
17:47
Χειροπέδες σε δύο στην Ομόνοια για διακίνηση ναρκωτικών - Μετέφεραν 45 κιλά κάνναβης με αυτοκίνητο
17:38
Οργή Χαμενεΐ για Τραμπ: Θα πέσει όπως οι αλαζόνες ηγεμόνες του κόσμου σαν τον Φαραώ
17:29