Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού λόγω εργασιών - Πώς θα κινούνται οι οδηγοί
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από το βράδυ της Δευτέρας (15/12) μέχρι τις έξι το αύριο, πρωί της Τρίτης, στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.
Αναλυτικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος του κόμβου Υ8 προς Παλλήνη, της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα, από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 15/12/2025 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 16/12/2025.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί θα μπορούν να συνεχίζουν στην κατεύθυνση προς Ραφήνα έως το τέλος της Περιφερειακής Υμηττού, όπου θα εξέρχονται, θα κάνουν αναστροφή, θα επανεισέρχονται στην κατεύθυνση προς Κατεχάκη και στη συνέχεια θα μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο Υ8 προς Παλλήνη, χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων.
Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία εκτελούνται οι εργασίες.
Το ανακοινωθέν Ευρωπαίων για την Ουκρανία: Καμία εδαφική παραχώρηση - Προτείνουν πολυεθνική δύναμη
22:40
Σε κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους
22:37
Ουκρανικά drones χτύπησαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο που μετέφερε πυραύλους κρουζ (vid)
22:36
Τραμπ για Ουκρανία: «Πιο κοντά από ποτέ σε λύση» - Μετά την επικοινωνία με Ευρωπαίους και Ζελένσκι
22:31