Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων αύριο Τρίτη
Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων αύριο, Τρίτη (16/12), «στο πλαίσιο της κινητοποίησης όλων των Δήμων για τη συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η απόφαση αυτή αποσκοπεί στην ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων που προκαλούν η υποστελέχωση και η ανεπαρκής χρηματοδότηση στη λειτουργία των Δήμων και στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης θα λειτουργούν βασικές και απολύτως επείγουσες υπηρεσίες του Δήμου, για την κάλυψη αναγκών που σχετίζονται με την ασφάλεια και την πολιτική προστασία».
Παράλληλα, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Τεχνόπολη, θα συμμετέχει στην απεργία του Δήμου, με τις διοικητικές της υπηρεσίες κλειστές. Στο κλείσιμο θα συμμετέχουν επίσης οι διοικητικές υπηρεσίες του ΟΠΑΝΔΑ, της Αναπτυξιακή Αθήνας και της ΔΑΕΜ Α.Ε.
«Ο Δήμος Αθηναίων ζητά την κατανόηση των πολιτών και τη στήριξή τους στον κοινό αγώνα για τη διασφάλιση ενός σύγχρονου, λειτουργικού και αποτελεσματικού Δήμου, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας», αναφέρει στο τέλος η δημοτική Αρχή.
Ισραήλ: Επιχειρησιακά σχέδια για ακόμη τρεις εβδομάδες πολέμου με το Ιράν με χρονική επέκταση
15:40
Σημαντικά ευρήματα υποβρύχιας ανασκαφής σε ναυάγιο πλοίου το 1802 στα Κύθηρα
15:37
«Ναι» από τις ΗΠΑ στη διέλευση ιρανικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ
15:24
Καινοτόμες λύσεις για την ψηφιακή ευημερία: Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας
15:22