Αίγιο: Περιτονίτιδα και ισχαιμικό έδειξε η νεκροψία για τον μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό
Εσωτερικός χώρος νοσοκομείου
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε ως αιτία θανάτου η νεκροψία για τον 43χρονο μποξέρ που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, την περασμένη Κυριακή και ενώ δύο μέρες νωρίτερα είχε σπεύσει στο νοσοκομείο Αιγίου γρονθοκοπώντας ορθοπεδικό γιατρό των ΤΕΠ.
Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» τον 43χρονο έγινε το πρωί της Παρασκευής όταν ο μποξέρ προσήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφώνησε έντονα με τον γιατρό για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του, με τη λογομαχία να εξελίσσεται γρήγορα σε βίαιη επίθεση.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό. Ο δράστης, ωστόσο, είχε ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο και αναζητούνταν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμενε κρυμμένος, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα.
Πάνω από 90 στόχους χτύπησαν οι δυνάμεις των ΗΠΑ στο νησί Χαργκ (vid)
14:13
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου
14:11
Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση γέφυρας στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης - Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (pics&vid)
14:02
Live- Μητσοτάκης από Λάρισα: Η καλή πορεία οικονομίας μεταφράζεται σε στήριξη της κοινωνίας
13:52