Στην Ευελπίδων οι τράπερ για το κύκλωμα ναρκωτικών στην Αθήνα - Πάνω από 95.000 τα κέρδη
Η μεταγωγή των συλληφθέντων στον Εισαγγελέα
EUROKINISSIΤο κατώφλι των δικαστικών Αρχών αναμένεται να περάσουν οι τέσσερις συλληφθέντες, εκ των οποίων και δύο τράπερ που διακινούσαν ναρκωτικά στην Αττική και οι οποίοι κατέφθασαν το πρωί της Παρασκευής (19/12) στην Ευελπίδων.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι θα βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα και στη συνέχεια του ανακριτή, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που πουλούσε κάνναβη στο κέντρο της Αθήνας έχοντας προσδοκώμενα κέρδη που ξεπερνούν τις 95.000 ευρώ.
Γνωστός στις Αρχές ο 55χρονος
Υπενθυμίζεται ότι, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στους φερόμενους δράστες την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, σε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Πρόκειται για δύο άτομα ξένης καταγωγής ηλικίας 55 και 30 ετών και δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 30 ετών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με επαγγελματική υποδομή και ιεραρχία, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη στο χρόνο εγκληματική τους δράση, με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και την αποκόμιση μεγάλου παράνομου κέρδους».
Να σημειωθεί, δε, πως ο 55χρονος είναι γνωστός στις Αρχές και του αποδίδεται ο αρχηγικός ρόλος της οργάνωσης, η οποία φέρεται να χρέωνε την ακατέργαστη κάνναβη 2.500 ευρώ το κιλό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για διακίνηση κάνναβης - Δύο τράπερ στους συλληφθέντες
«Climate Action 2025»: Ηχηρό μήνυμα για την Πράσινη Εκπαίδευση, την Προστασία της Φύσης και τη Βιώσιμη Διατροφή
14:38
Πούτιν για το ουκρανικό χτύπημα σε τάνκερ στη Μεσόγειο: «Η Ρωσία θα απαντήσει»
14:34
Μεσολόγγι: Χειροπέδες σε δύο ανηλίκους για bullying σε 14χρονο - Τον ανάγκασαν να γονατίσει
14:31
Άνοιξε ξανά το Μουσείο του Λούβρου - Τερματίστηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις
14:24