ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Από πού διέρχονται τα αυτοκίνητα στα μπλόκα στην Αθηνών - Λαμίας - Χαλκίδας

Αγρότες: Από πού διέρχονται τα αυτοκίνητα στα μπλόκα στην Αθηνών - Λαμίας - Χαλκίδας

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες. 

INTIME

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Αθνών - Λαμίας και στα μπλόκα Μπράλου, Θηβών, Κάστρου, Αταλάντης και Χαλκίδας τέθηκαν σε εφαρμογή από την Τροχαία Στερεάς Ελλάδας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Οι ρυθμίσεις στην κυκλοφορία και οι εκτροπές έχουν ως ακολούθως:

Στο μπλόκο του Μπράλου

Στο ρεύμα προς Αθήνα

Πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεν ρεύμα πορείας προς Αθήνα από τη συμβολή του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. με τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 (211,500η χ/θ Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.) και μέσω συνδετήριας οδού του Ε65 και του Κόμβου Κόμματος θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και έπειτα στις Ε.Ο. Ηράκλειας - Δαμάστας και Θερμοπυλών - Ιτέας (3η χ/θ) έως την 21η χ/θ αυτής, όπου θα εκτρέπονται στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς και μέσω των Ε.Ο. Λιβαδειάς - Θηβών και Θηβών - Χαλκίδας θα καταλήγουν στον Α/Κ Ριτσώνας (75,525η χ/θ), ενώ τα οχήματα που κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 προς Αθήνα, από την έξοδο Γοργοποτάμου (5,700η χ/θ Αυτοκινητοδρόμου Ε65) και μέσω του Κόμβου Κόμματος, θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, ακολουθώντας το ως άνω δρομολόγιο.

Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον Α/Κ Ριτσώνας (75,525η χ/θ) και μέσω Ε.Ο. Θηβών – Χαλκίδας, Λιβαδειάς – Θηβών, Π.Ε.Ο. Λαμίας – Λιβαδειάς και Θερμοπυλών – Ιτέας (έως 13η χ/θ), θα καταλήγουν στην Π.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, όπου μέσω του Κόμβου Κόμματος και υπάρχουσας συνδετήριας οδού με τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. θα εισέρχονται στην 211η χ/θ του Αυτοκινητοδρόμου.

Στα μπλόκα Θηβών και Κάστρο

Στο ρεύμα προς Αθήνα

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεν ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από την 149,555η χ/θ (Α/Κ Λιβανατών), κίνηση στον παράδρομο του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ακολούθως μέσω των Ε.Ο. Αταλάντης - Σκάλας Αταλάντης, Λιβαδειάς - Αταλάντης, στην 71,700η χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς (Κόμβος Παλαιού Λεβέντη) και μέσω της Π.Ε.Ο. Λαμίας - Λιβαδειάς, Ε.Ο. Λιβαδειάς - Θηβών και Θηβών Χαλκίδας στην 75,500η χ/θ (Α/Κ Ριτσώνας).

Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Στο δε ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη, από την 75,500η χ/θ (Α/Κ Ριτσώνας) έως την 203,065η χ/θ (Α/Κ Μπράλου), μέσω των Ε.Ο. Θηβών – Χαλκίδας, Λιβαδειάς – Θηβών και της Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς – Λαμίας.

Στο μπλόκο Αταλάντης

Στο ρεύμα προς Αθήνα

Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο μεν ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από την 149,555η χ/θ (Α/Κ Λιβανατών) έως την 137,475η χ/θ (Α/Κ Τραγάνας) του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε..

Στο ρεύμα προς Λαμία

Στο δε ρεύμα πορείας προς Λαμία από την 137,475η χ/θ (Α/Κ Τραγάνας) έως την 149,555η χ/θ (Α/Κ Λιβανατών).

Διακοπή κυκλοφορίας στην Γέφυρα Χαλκίδας - Εκτροπή μέσω παλαιάς γέφυρας

Επίσης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, (10,500η χ/θ Α/Δ Σχηματαρίου – Χαλκίδας) και εκτροπή αυτής μέσω της Παλαιάς Γέφυρας Χαλκίδας (κίνηση μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας – Σχηματαρίου).