Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία – Απαγορευτικό απόπλου σε βασικά λιμάνια
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις συνεχίζουν να προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της χώρας και οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, σε ισχύ βρίσκεται απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Παράλληλα, κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα - Νέα Στύρα, Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα, Ρίο - Αντίρριο, Κυλλήνη - Ζάκυνθος και Κυλλήνη - Κεφαλονιά.
Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους από τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, καθώς δεν αποκλείονται νέες ματαιώσεις ή τροποποιήσεις δρομολογίων, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών.
Τασούλας από Ντουμπρόβνικ: «Η Ελλάδα κόμβος ενέργειας και μεταφορών για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη»
18:25
«Ο λυσσασμένος, μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο»: Η επιστολή του 89χρονου που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ - Εφετείο
18:18
Τον «γύρο του κόσμου» έκαναν οι ένοπλες επιθέσεις του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Λουκάρεως (pics)
18:16
Τεχνητούς νευρώνες που «επικοινωνούν» με πραγματικά εγκεφαλικά κύτταρα δημιούργησαν επιστήμονες
18:13