ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα 14χρονη – Δικογραφία για τέσσερις ανηλίκους

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα 14χρονη – Δικογραφία για τέσσερις ανηλίκους

Μαθητές σε σχολείο 

INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)

Υπόθεση ξυλοδαρμού που κατήγγειλε ότι υπέστη 14χρονη, τον περασμένο Οκτώβριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Για εμπλοκή στο περιστατικό, το οποίο φαίνεται να αποδίδεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ανήλικοι, εκ των οποίων τρία κορίτσια (17, 13 και 12 ετών) κι ένα αγόρι (16 ετών), εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα συγκεκριμένα άτομα προσέγγισαν την ανήλικη παθούσα κι έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό, τρεις εξ αυτών της προκάλεσαν σωματικές βλάβες, εξυβρίζοντας και απειλώντας την ταυτόχρονα, ενώ το τέταρτο άτομο βιντεοσκοπούσε το περιστατικό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά, κατά περίπτωση, τις πράξεις της απλής σωματικής βλάβης, της απειλής, της εξύβρισης και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.