ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη: Πιο αργά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία Σερβίων, Αριστοτέλη και Πολυγύρου

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη: Πιο αργά το πρώτο κουδούνι στα σχολεία Σερβίων, Αριστοτέλη και Πολυγύρου

Παγωμένο προαύλιο σχολείου

Eurokinissi

Αργότερα από το κανονικό θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία Σερβίων, Αριστοτέλη και Πολυγύρου, αποφάσισαν οι δήμαρχοι λόγω της χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού στη Θεσσαλονίκη.

Στον δήμο Σερβίων Κοζάνης όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα αρχίσουν τα μαθήματά τους στις 9:15 το πρωί δηλαδή με καθυστέρηση μίας ώρας.

Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί Σταθμοί του δήμου θα λειτουργήσουν χωρίς καμία μεταβολή στο ωράριό τους.

Στον δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Πολύγυρο, Βραστά, Ταξιάρχη και σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων, θα ανοίξουν στις 9:00 το πρωί.

Στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, στις Κοινότητες Αρναία, Στανό, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία, Σταγειρα και Στρατονικη οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα από το καθιερωμένο ωράριο.