Ηράκλειο: Νεαρός έπεσε από τα Ενετικά τείχη - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSIΣοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (13/1) στο Ηράκλειο, όταν λίγο μετά τη 01:30, ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό από σημείο των Ενετικών Τειχών, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, o τραυματίας είναι ένας γερμανός άνδρας ηλικίας 19 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν επισήμως διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας.
Το ύψος από το οποίο έπεσε ο 19χρονος υπολογίζεται στα 15 μέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κυρίως στα κάτω άκρα.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε τον νεαρό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στο Ηράκλειο: 42χρονη έπεσε στο κενό από τα ενετικά τείχη και σκοτώθηκε
ΕΛΛΑΔΑ
Απόπειρα αυτοκτονίας στην Κρήτη: 18χρονη έπεσε από τα Ενετικά τείχη στο Ηράκλειο
ΚΟΣΜΟΣ
Το πέμπτο κύμα καύσωνα αναμένεται στην νότια Ιταλία - Νεροποντές προβλέπονται στα βόρεια
23:56
ΕΛΛΑΔΑ
Λίμνη στην Ηγουμενίτσα «βάφτηκε» ροζ - Πώς εξηγείται το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο (pics)
23:43
ΚΟΣΜΟΣ
«Η Ουκρανία δεν συμμετείχε στο σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream» λέει ο Ζελένσκι
23:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Πόλεμος» δασμών ΗΠΑ - Καναδά: «Καταστροφικές» οι συνέπειες προειδοποιεί η Ουάσινγκτον
23:17
ΧΡΗΜΑ