Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Καλαμαριά
Σύλληψη
ΑΠΕ - ΜΠΕΕικοσάχρονος συνελήφθη για ένοπλη ληστεία, την οποία κατηγορείται ότι διέπραξε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 14/1, σε κατάστημα ψιλικών, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ο 20χρονος απέσπασε, με την απειλή μαχαιριού, 400 ευρώ από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς οδήγησαν στην ταυτοποίηση και σύλληψή του, το βράδυ της ίδιας μέρας, στην ίδια περιοχή.
Κατά την ίδια ανακοίνωση, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα, ο 20χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα στην Καλαμαριά, ενώ τον προηγούμενο μήνα, αποκτώντας πρόσβαση σε τραπεζική κάρτα ημεδαπού, προέβη σε διαδικτυακές αγορές ύψους 117,38 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ληστεία με πυροβολισμό σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται οι δράστες
Θεσσαλονίκη: Διακίνηση ναρκωτικών σε μίνι μάρκετ - Κατασχέθηκαν χρήματα και όπλα
Πότε ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
05:00
Εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Πότε λήγει η προθεσμία
04:00
Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων με το νέο κληρονομικό δίκαιο
03:00
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
02:00