Διακοπή κυκλοφορίας στη ΛΕΑ και την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω ατυχήματος
Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣΜΙΣΙΝΑΣΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος των Μεγάρων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο φορτηγά συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.
Λόγω του ατυχήματος και μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο φορτηγά από το οδόστρωμα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην περιοχή της Παλλήνης
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 2 του Μετρό από 11 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου
ΧΡΗΜΑ
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Ποια η προθεσμία υποβολής
02:00
ΧΡΗΜΑ
«Τέλος χρόνου» για τις χειμερινές εκπτώσεις - Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 27 Φεβρουαρίου
00:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
00:30
ΚΟΣΜΟΣ