Εξιχνιάστηκε κλοπή σε τοπική επιχείρηση στα Χανιά – Δύο συλλήψεις
Στη σύλληψη δύο ημεδαπών στα Χανιά προχώρησε η αστυνομία, στο πλαίσιο εξιχνίασης υπόθεσης κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για έναν 32χρονο άνδρα και μια 19χρονη γυναίκα, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων ως οι δράστες διάρρηξης σε επιχείρηση, που σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες της 10ης Ιανουαρίου. Κατά τη διάρρηξη αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό 1.200 ευρώ.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, οι δύο εμπλεκόμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, κατασχέθηκαν συνολικά 104,4 γραμμάρια κάνναβης, τρεις τρίφτες κάνναβης, έξι μαχαίρια, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα ρούχα που φορούσαν κατά τη διάρρηξη.
Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
ΥΠΕΞ Δανίας για Γροιλανδία: Η παγκόσμια τάξη και το ΝΑΤΟ διακυβεύονται από τις απειλές για δασμούς
22:19
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 12.800.000 ευρώ
22:08
Αποφασισμένη η ΕΕ για αντίποινα στους δασμούς Τραμπ - Το «μπαζούκα» των 93 δισ. για τη Γροιλανδία
22:01
Τροχαίο στη Λάρισα: ΙΧ ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μπάρες - Ένας νεκρός (pics)
21:50