«Φούσκωσε» ο Ιλισσός - Φόβοι για υπερχείλιση και πλημμύρες
«Φούσκωσε» ο Ιλισσός (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΜε την πρώτη βροχή που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/1) άρχισε να «φουσκώνει» ο Ιλισσός, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.
Τα νερά του Ιλισσού στην Καλλιθέα και ενώ ακόμη τα φαινόμενα δεν έχουν ακόμη γίνει έντονα, φούσκωσαν, με τους κατοίκους και τις Αρχές να φοβούνται για υπερχείλιση και πλημμυρικά φαινόμενα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Στο σημείο, έσπευσε νωρίτερα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για να εποπτεύσει τη στάθμη του ποταμού.
Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Τετάρτης ήχησε το 112 στην Αττική προειδοποιώντας για τα ακραία φαινόμενα και ζητώντας τον περιορισμό των μετακινήσεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Από το μεσημέρι τα έντονα φαινόμενα στην Αττική - Μήνυμα από το 112
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΙΛΙΣΣΟΥ: Κακοκαιρία: Σε ετοιμότητα οι Αρχές για τις επόμενες δύσκολες ώρες - Τα πρώτα προβλήματα (vids)
14:00
ΚΟΣΜΟΣ
Ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός του κόσμου ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ιαπωνία (pic)
13:54
ΚΟΣΜΟΣ
Προσγειώθηκε στην Ελβετία το αεροπλάνο του Τραμπ
13:46
ΚΟΣΜΟΣ
Ρούτε από Νταβός: «Ο Τραμπ έχει δίκιο πρέπει να υπερασπιστούμε την Αρκτική έναντι Ρωσίας και Κίνας» (vid)
13:42
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ