Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την Ηλεία: Κατέρρευσε στάβλος, σκοτώθηκαν ζώα
Ανεμοστρόβιλος (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΙσχυρός ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την Πηνεία της Ηλείας την Τετάρτη (21/1) προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, μεταξύ των οποίων και η κατάρρευση μίας κτηνοτροφικής μονάδας.
«Ο στάβλος έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Δεν έχει μείνει τίποτα. Οι κολώνες ήταν μέσα στο μπετό και κατάφερε και τις 24 να τις σηκώσει» περιγράφει χαρακτηριστικά ο κτηνοτρόφος που είδε το στάβλο του να καταρρέει.
Η μονάδα του διαλύθηκε και αγνοούνται 60 ζώα. «Δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε εξηγώντας ότι πλέον με τη συνδρομή των συγχωριανών του προσπαθεί να βρει και να περισυλλέξει τα ζώα που εξαφανίστηκαν μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Έχουμε βρει σχεδόν τα μισά. Δεν ξέρουμε αν ζουν τα υπόλοιπα και που θα τα βρούμε» ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία - Meteo: Βροχή ενός μήνα έπεσε στην Αττική, oι οκτώ περιοχές με τα μεγαλύτερα ύψη
Σκοπευτήριο Καισαριανής: Πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για την ανάδειξή του
13:25
Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο, το Ιράν «απαντά» με πυραύλους - Σε επιφυλακή η Κύπρος μετά τον νέο συναγερμό στο Ακρωτήρι - Η Ισπανία στέλνει φρεγάτα στο νησί
13:24
PwC Workforce Hopes & Fears Survey 2025: Τι ελπίζουν και τι φοβούνται οι Έλληνες εργαζόμενοι
13:20
Οι εξελίξεις σε Μέση Ανατολή και Κύπρο στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη - Μακρόν
13:20