Χειροπέδες σε 17χρονο που λήστεψε παρέα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται άλλοι τρεις
Αστυνομικός
INTIMEΣτη σύλληψη ενός 17χρονου που λήστεψε παρέα ανηλίκων προχώρησε η αστυνομία Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή χειροπέδες πέρασαν και στον πατέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας του γιου του.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Ευόσμου, όταν τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και ο 17χρονος προσέγγισαν μια παρέα ανηλίκων (7 ημεδαπούς και 1 αλλοδαπό) και με την χρήση βίας, τους πήραν μικρά χρηματικά ποσά.
Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν 17χρονο, ενώ ο αναζητούνται οι συνεργοί του.
Επιπλέον, συνελήφθη και ο 53χρονος πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γραμμή 7 του τραμ το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών και αγώνα δρόμου
10:21
TECH
Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι: Εργαλείο ταυτοποίησης για εκατομμύρια πολίτες στην Ε.Ε.
10:11
ΕΛΛΑΔΑ
Καρκίνος παχέος εντέρου: Δεν αρκεί μόνο η επέμβαση – Πρέπει να γίνει με τη σωστή ογκολογική ποιότητα
10:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Καμιά πετρελαϊκή υποδομή δεν υπέστη ζημιά στο νησί Χαργκ - 15 εκρήξεις (vid)
09:50
ΕΛΛΑΔΑ