Εξαρθρώθηκε συμμορία 15 ατόμων στη Θεσσαλονίκη - Εμπλέκονται σε διαρρήξεις και κλοπές
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕΔιαρρήξεις και κλοπές που τελέστηκαν κατά το προηγούμενο έτος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές της πόλης, ταυτοποιώντας τα στοιχεία συνολικά 15 εμπλεκόμενων προσώπων, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες.
Πρόκειται για πέντε διαρρήξεις σπιτιών, μία διάρρηξη μοτοσικλέτας και μία καταστήματος, τρεις κλοπές σε καταστήματα και δύο κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τα συγκεκριμένα περιστατικά καταγράφηκαν στις περιοχές Παύλου Μελά και Τούμπας - Τριανδρίας, με τη λεία των δραστών να περιλαμβάνει μετρητά ύψους 3.750 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και προϊόντα - συνολικής εκτιμώμενης αξίας 4.850 ευρώ, ένα ποδήλατο και κάρτες τραπεζών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χειροπέδες σε 17χρονο που λήστεψε παρέα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται άλλοι τρεις
Θεσσαλονίκη: 48χρονος κατήγγειλε απαγωγή, ληστεία και εκβιασμό – Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού - Τι ισχύει για την Αττική
05:00
Παράταση έως 15 Μαΐου για τις δηλώσεις με έκπτωση φόρου 4%
04:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
03:00
Μέτρα στήριξης για τον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας - Πότε θα ανακοινωθούν
02:00