Τραγωδία στα Τζουμέρκα: Νεκρός 55χρονος που έπεσε σε απότομο ρέμα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου)
Βασίλης Παπαδόπουλος / EurokinissiΤραγωδία στα Άγναντα Τζουμέρκων με έναν 55χρονο άνδρα να ανασύρεται νεκρός από την κοίτη απότομου και δύσβατου ρέματος.
Σύμφωνα με το epiruspost που επικαλείται αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άνδρας αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε φύγει από το καφενείο του χωριού με προορισμό το σπίτι του.
Όμως δεν έφτασε ποτέ με αποτέλεσμα ο αδελφός του να ενημερώσει τις αρχές και μετά την έρευνα να εντοπιστεί η σορός του στο ρέμα του χωριού.
Στην άκρη του δρόμου βρέθηκε ο σκούφος, το κινητό και τα γάντια του. Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.
Στο σημείο κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βορείων Τζουμέρκων, οι υπάλληλοι του οποίου εντόπισαν τον άνδρα και προχώρησαν σε επιχείρηση ανάσυρσης, μεταφέροντάς τον με φορείο. Ο άνδρας όταν ανασύρθηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.
«Πολεμικό» κλίμα στα Τίρανα: Επιμένει στον διάλογο ο Ράμα, με νέες διαδηλώσεις απαντούν οι φοιτητές
11:43
Μετρό: Κλείνουν νωρίτερα πέντε σταθμοί της Γραμμής 3 - Τι αλλάζει στα δρομολόγια
11:38
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Κιμ Γιονγκ Ουν στην Κίνα – Το μήνυμα προς Πεκίνο και Ουάσιγκτον
11:24
Αποσύρεται προσωρινά ο Βαγγέλης Λιόλιος από το μπάσκετ - Τι είπε στον ανακριτή
11:10