Πάτρα: Επίθεση αγνώστων σε 19χρονους - Ένα από τα θύματα φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία
Αστυνομικό τμήμα (φωτογραφία αρχείου)
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIMEΣοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού με θύματα τρεις 19χρονους και δράστες οκτώ μαυροφορεμένους κουκουλοφόρους, εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/01) στην πόλη της Πάτρας. Αιτία της απρόκλητης επίθεσης που δέχθηκε η παρέα των νεαρών ατόμων, φέρεται να είναι η μπλούζα με ελληνική σημαία που φορούσε ένας από την παρέα των τριών.
Το πρωτοφανές σε αγριότητα περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24 τρεις 19χρονοι (ο ένας από την Πάτρα και οι άλλοι δύο από την Αθήνα) προσήλθαν στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού και κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από οκτώ αγνώστους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είχαν καλυμένα τα προσωπά τους και όλοι φορούσαν μαύρα ρούχα.
Σύμφωνα με τα όσα φέρονται να κατέθεσαν στις αρχές το επεισόδιο έγινε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι δράστες που κρατούσαν σιδηρογροθιές, ρόπαλα και κράνη τους κατέφεραν χτυπήματα.
Ως αιτία της επίθεσης σύμφωνα με τις καταθέσειςτων 19χρονων ήταν το γεγονός οτι το ένα από τα θύματα φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία, γεγονός που πιθανότατα αποτέλεσε την αφορμή για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό.
Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δραστών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τον ενοπισμό και τη σύλληψή των δραστών.
Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική - Σε εξέλιξη η κακοκαιρία Κριστίν με ισχυρές καταιγίδες
14:38
Τραγική ειρωνεία: Σε τροχαίο στη Ρουμανία είχε σκοτωθεί πριν από χρόνια και ο πατέρας 27χρονου θύματος της φονικής σύγκρουσης
14:34
Πορτογαλία: Αυξάνονται οι νεκροί από την καταιγίδα Κριστίν - Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα
14:31
Χαρδαλιάς: Επενδύουμε στη γνώση – Ξεκινά ο νέος κύκλος του Παιδικού Πανεπιστημίου
14:28