Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτήριο στην Αλεξάνδρεια - Απομακρύνθηκε ηλικιωμένος, ζημιές σε διαμερίσματα
Πυροσβέστης σε περιστατικό πυρκαγιάς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR/EUROKINISSI (Αρχείου)Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε πολυκατοικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα και επεκτάθηκε, προκαλώντας ζημιές σε συνολικά τέσσερα διαμερίσματα της ίδιας οικοδομής.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 16 πυροσβέστες, έξι οχήματα και βραχιονοφόρο όχημα.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απομάκρυναν από το κλιμακοστάσιο έναν ηλικιωμένο άνδρα με αναπνευστικά προβλήματα, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το alexandriamou.gr, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και επεκτάθηκε σε τουλάχιστον δύο ορόφους του κτηρίου.
Η περιοχή αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της κατάσβεσης και να αποφευχθούν ατυχήματα.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.
e-ΕΦΚΑ- ΔΥΠΑ: «Μπαράζ» πληρωμών την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
06:00
Νωρίτερα οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων λόγω ευλογιάς - Μέχρι πότε υποβάλλονται
05:00
ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 60.000 θέσεις εργασίας - Αφορά γυναίκες, νέους, ευάλωτες ομάδες
04:00
Μισθοί: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αύξηση έως και 300 ευρώ - Δείτε παραδείγματα
03:00