Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος που κατανάλωσε αλκοόλ - Τρεις συλλήψεις
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΣτη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων στο Ηράκλειο.
Όπως προέκυψε, κατά τις απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου 31/1 δύο ανήλικοι προμηθεύτηκαν από κατάστημα ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα ο ένας εξ' αυτών να διακομιστεί σε νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης.
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και τη 40χρονη υπάλληλο, καθώς, όπως προέκυψε, διέθεσαν αλκοόλ προς πώληση στους ανηλίκους. Επιπλέον συνελήφθη μία 33χρονη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Χειροπέδες σε υπεύθυνο καταστήματος που σέρβιρε αλκοόλ σε τρεις ανηλίκους
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Ανήλικος μέθυσε σε γάμο και κατέληξε στο νοσοκομείο – Συνελήφθη ο πατέρας του
ΕΛΛΑΔΑ
Στον εισαγγελέα οι 22 συλληφθέντες για απάτες εκατομμυρίων εις βάρος του ΕΦΚΑ
13:01
ΧΡΗΜΑ
Μιχαηλίδου: Στέγη σε 40 οικογένειες και ευάλωτα νοικοκυριά από προγράμμα στέγασης στη Θεσσαλονίκη
12:59
ΧΡΗΜΑ
Κ. Χατζηδάκης: Νέες παρεμβάσεις στην αγορά αν χρειαστεί - Τα μέτρα καλύπτουν τα τρία τέταρτα της κοινωνίας (vid)
12:55
CULTURE
Πέθανε το γηραιότερο μοντέλο στην Βρετανία σε ηλικία 97 ετών
12:50
ΕΛΛΑΔΑ