«Χειροπέδες» σε 38χρονο που κυκλοφορούσε στην Ομόνοια με «σιρόπι του βιασμού»
Συλληφθείς με χειροπέδες
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτη σύλληψη ενός 38χρονου που είχε στην κατοχή του ένα μπουκάλι με τη ναρκωτική ουσία «GHB», το λεγόμενο «σιρόπι του βιασμού» προχώρησαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/2) στην Ομόνοια.
Ειδικότερα, αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή της Ομόνοιας, εντόπισαν τον 38χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 106 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας «GHB» σε υγρή μορφή, της οποίας η κατανάλωση οδηγεί σε απώλεια συνείδησης, ενώ παράλληλα βρέθηκε και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.
Ελληνική ΑστυνομίαΤότε συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομόνοιας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Ελεύθερος υπό όρους ο 27χρονος που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία
Απολιθώματα μικροσκοπικού δεινοσαύρου εντοπίστηκαν στην Ισπανία - Η ιδιαίτερη σημασία τους (pic)
14:46
Πρώτη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Εμείς ανοίξαμε πρώτοι τη συζήτηση»
14:45
Συρία: Κυβερνητικές δυνάμεις εισήλθαν στην υπό κουρδικό έλεγχο πόλη Χασακέ
14:32
Νέες αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν: Το email της Σάρα Φέργκιουσον δείχνει ότι είχε κρυφό παιδί
14:27