Σέρρες: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΥπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος που είχε παρασυρθεί την προηγούμενη Δευτέρα (26/1) από Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς κινούταν πεζός στην πόλη των Σερρών.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 46χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαριά του τραύματα.
Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ο 58χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατηγορείται επιπλέον ότι εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος.
Μετά τη σύλληψή του κλήθηκε να απολογηθεί στις ανακριτικές Αρχές των Σερρών και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο με παράσυρση πεζού στον περιφερειακό στις Σέρρες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Πλυντήριο» των κυβερνητικών σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων
18:41
ΚΟΣΜΟΣ
Νορβηγία: Συνελήφθη ο γιος της διαδόχου πριγκίπισσας με βαριές κατηγορίες
18:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άννα Διαμαντοπούλου: «8 σημεία στα οποία όλοι συμφωνούμε στο ΠΑΣΟΚ»
18:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ: Συνταγματική αναθεώρηση: Στο τραπέζι η άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων - Τι ισχύει σήμερα
18:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ