Σέρρες: Χειροπέδες σε 35χρονο Βούλγαρο για έξι κιλά ηρωίνης - Εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη του ΙΧ
Τα χρήματα τα ναρκωτικά και τα κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού συλληφθέντα
Ελληνική ΑστυνομίαΣτη σύλληψη ενός 35χρονου Βούλγαρου για κατοχή μεγάλης ποσότητα ηρωίνης, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών.
Οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν βρήκαν πάνω από 6 κιλά ηρωίνης στην κατοχή του αλλοδαπού, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα ναρκωτικά
Ελληνική ΑστυνομίαΣύμφωνα με τα στοιχεία ο 35χρονος φέρεται ως μέλος κυκλώματος, το οποίο εισάγει ναρκωτικά από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, με σκοπό την διακίνησή τους.
Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε εισέλθει με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην ελληνική επικράτεια, μέσω του συνοριακού σταθμού του Προμαχώνα. Τέθηκε υπό αστυνομική παρακολούθηση κι ακολούθησε επέμβαση σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή του βρέθηκαν αρχικά εννέα συσκευασίες με 743 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy», εντοπίστηκαν άλλες 26 συσκευασίες με 5,5 κιλά της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Το αυτοκίνητο του συλληφθέντα που εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά
Ελληνική ΑστυνομίαΌπως έγινε γνωστό, η μεγαλύτερη ποσότητα ήταν κρυμμένη σε ειδική κρύπτη στο πάτωμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Ποια η προθεσμία για τις αιτήσεις κατάταξης υποψηφίων εκπαιδευτικών
05:00
Την τελευταία μέρα του Μαΐου (31/5) η καταβολή του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε «ταμείο» μέχρι την Παρασκευή 22/05
03:00
Πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ: «Ανακούφιση» για τα Στεγαστικά Δάνεια μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας
02:00