Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Ομίχλη στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης (Φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑντιμέτωπη με ένα πέπλο πυκνής ομίχλης βρίσκεται η Θεσσαλονίκη από τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/2), με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία στους οδικούς άξονες της πόλης, όσο και στα δρομολόγια των αεροπλάνων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Λόγω της ομίχλης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σημειώνονται μικρές καθυστερήσεις σε αναχωρήσεις και αφίξεις πτήσεων, οι οποίες φτάνουν έως και τα 20 λεπτά.
Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί κυρίως σε πτήσεις από και προς Κωνσταντινούπολη, Τελ Αβίβ και Αθήνα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών.
Παρά τα μικροπροβλήματα, η ομίχλη που κάλυψε τη Θεσσαλονίκη προσέφερε ξεχωριστές εικόνες στους κατοίκους και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα του παραλιακού μετώπου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για άπειρες φωτογραφίες.
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
13:36
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνήθηκε κατηγορίες περί «γενικευμένης διαφθοράς» γύρω από την κυβέρνηση
13:26
Ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει το Σάββατο κοντά στη Γη
13:20