Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς στο Λασίθι για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών
Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 26, 24 και 23 ετών πέρασαν χθες, Παρασκευή (6/2), αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, σε περιοχή του Δήμου Σητείας.
Τα τρία άτομα συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 47χρονου άνδρα.
Όπως έγινε γνωστό, μετά από καταγγελία, οι τρεις αλλοδαποί ενεργώντας για λογαριασμό έτερου ομοεθνή τους, προκάλεσαν από κοινού σωματικές βλάβες στον ημεδαπό, προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να αποδεσμεύσει εμπόρευμα ιδιοκτησίας του αλλοδαπού εντολέα, το οποίο είχε δεσμευτεί λόγω οφειλών του προς τον παθόντα.
Τα τρία άτομα εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
Εκκενώνονται χωριά στο Λίβανο, προελαύνει ο ισραηλινός στρατός - Με «πόλεμο μέχρις εσχάτων» απειλεί η Χεζμπολάχ
13:45
Λαβρόφ: Kανένα στοιχείο ότι το Ιράν σχεδίαζε να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα
13:43
«Ναι» από Στάρμερ σε «περιορισμένη χρήση βρετανικών βάσεων με αμυντικό σκοπό» - Τι είπε για το drone
13:42
ΠΑΣΟΚ: Ναι στην στήριξη του Κυπριακού λαού, μακριά από κάθε εμπλοκή στον πόλεμο
13:36