Γαλάτσι: Δύο τραυματίες απο επιθέσεις με μαχαίρι
Με τραύματα απο μαχαίρι μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμόένας δύο άνδρες, μετά από επίεπιθέσεις που δέχθηκαν στο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας, πρόκειται για επίθεση με οπαδικά κίνητρα.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκσε στην οδό Κουρτίου, όπου στις στις 19:50, εντοπίστηκε ένας 32χρονος άνδρας με διαμπερές τραύμα στον γλουτό από μαχαίρι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ σε κοντινή απόσταση, στην οδό Στεφανόπουλου, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλεξαν ένα μαχαίρι, το οποίο εξετάζεται αν είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στον τραυματισμό του.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο αγότερα, στην οδό Παρθενόπης, όταν πέντε άτομα φέρεται να επιτέθηκαν σε έναν 26χρονο άνδρα, τραυματίζοντάς τον επίσης με μαχαίρι. Και ο δεύτερος τραυματίας διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το δεύτερο περιστατικό, οι δράστες φέρονται να ρώτησαν τον 26χρονο ποια ομάδα υποστηρίζει και, αφού απάντησε, του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο.
Προανάκριση για τα συμβάντα διενεργεί η διεύθυνση οργανωμένου εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.
Λιθουανία: Συνετρίβη drone κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία
23:08
Βρετανία: Στο ΥΠΕΞ ο πρεσβευτής του Ιράν μετά τις κατηγορίες κατασκοπείας σε δύο υπόπτους
22:59
Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των Μεταφορών
22:54
Μυτιλήνη: Επιβεβαιώθηκαν δυο ακόμη κτηνοτροφικές μονάδες με ζώα που ασθενούν με αφθώδη πυρετό
22:52