Ατύχημα για την Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ιταλία - Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΑτύχημα είχε η Μαρέβα Μητσοτάκη χθες Σάββατο (07/02), στην Ιταλία, τραυματίζοντας και τα δύο της χέρια.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, χειρουργήθηκε σήμερα στο ΚΑΤ. Την συνόδευε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίον είχαν παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο.
Η επέμβαση στην κυρία Μητσοτάκη και στα δύο χέρια έγινε από τον Εμμανουήλ Φανδρίδη, διευθυντή του ΕΣΥ στο ΓΝΑ ΚΑΤ (προϊστάμενος κλινικής χεριού-μικροχειρουργικής άνω άκρου).
Είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ανάρτηση Μητσοτάκη με τη Μαρέβα από την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Παπαστράτος: Η φορολόγηση των καπνικών προϊόντων και το πετυχημένο «ελληνικό μοντέλο»
13:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιστορική ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Βουλή - Η πρώτη μετά το 1999 (vid)
13:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εντολή Πλεύρη για ανάκληση αδειών διαμονής στους αλλοδαπούς που κατηγορούνται για τις επιθέσεις σε Σύμη και Κηφισιά
13:16
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη με τη μέθοδο ριφιφί σε μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη - Άγνωστοι άνοιξαν τρύπα στο λεβητοστάσιο (pics)
13:13
ΔΙΕΘΝΗ