Απολογήθηκε ο 26χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό 15χρονου-Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα
Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
EUROKINISSIΔιαφωνία ως προς την ποινική μεταχείριση του 26χρονου που καταγγέλθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονο, προέκυψε σήμερα Δευτέρα 9/2 μετά την απολογία του ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα.
Τη διαφωνία θα κληθεί να άρει το επόμενο διάστημα το αρμόδιο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και μέχρι τότε ο 26χρονος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.
Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε εκτέλεση εντάλματος για βιασμό ανηλίκου και παράνομη βιντεοσκόπηση, καθώς φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την πράξη. Είχε προηγηθεί καταγγελία ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με τον ανήλικο τον οποίο φέρεται να γνώρισε σε διαδικτυακή πλατφόρμα. Κατά την ίδια καταγγελία, η φερόμενη κακοποίηση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Απολογούμενος στον ανακριτή ο 26χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν συναινετικά.
Ο ανακριτής είχε την άποψη ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων ότι θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά. Η διαφωνία αυτή θα αρθεί το επόμενο διάστημα από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση βουλεύματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: 26χρονος καταγγέλθηκε για βιασμό 15χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Τραβούσε βίντεο
SPONSORED
Συντάξεις Ιουνίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Ποιοι μαθητές δικαιούνται το επίδομα των 350 ευρώ - Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά
01:00
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 29 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
00:30
Νέο ρεκόρ ζέστης στη Βρετανία με 35 βαθμούς Κελσίου - Νεκροί τέσσερις έφηβοι από πνιγμό
23:59