Θεσσαλονίκη - Δικαστήρια: Πατέρας ξυλοκόπησε 62χρονο που είχε παρασύρει τον γιο του με το ΙΧ του
Το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΘύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 62χρονος άνδρας από πατέρα ανηλίκου τον οποίο ο οδηγός είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όταν αντιδίκοι ήρθαν στα χέρια μετά την αναβολή μιας δίκης για παράσυρση ανηλίκου από δίκυκλο που οδηγούσε ένας 62χρονος άνδρας.
Το περιστατικό σύμφωνα με το Mega, εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πατέρας του ανηλίκου επιτέθηκε στον 62χρονο, τον έριξε στο έδαφος και συνέχισε να τον χτυπά, μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα παρευρισκομένων.
Το επεισόδιο έληξε έπειτα από άμεση παρέμβαση αστυνομικού και δικαστικού υπαλλήλου, οι οποίοι κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο άνδρες.
Ο 62χρονος οδηγός διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, χωρίς να φέρει σοβαρά τραύματα.
Σύμφωνα με τον οδηγό του οχήματος η οικογένεια του ανήλικου είχε ζητήσει εξωδικαστικό συμβιβασμό με χρηματική αποζημίωση, πρόταση που εκείνος αρνήθηκε. Κατά τον 62χρονο, αυτή η άρνηση αποτέλεσε την αφορμή για την επίθεση που δέχθηκε έξω από τα δικαστήρια.
Σε εξέλιξη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους κτηνοτρόφων στο Μαξίμου (pics)
13:34
Απαλλαγή και των 13 κατηγορουμένων στην υπόθεση των «Σπαρτιατών» εισηγήθηκε η εισαγγελέας
13:31
Το ΥΓΕΙΑ φέρνει πρώτο στην Ελλάδα το Biograph Trinion–την επόμενη γενιά PET/CT ψηφιακής απεικόνισης
13:25
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερό προβάδισμα για ΝΔ - Υποχωρούν τα ποσοστά προτίμησης στην Καρυστιανού (vid)
13:20