Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης μητέρας λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας
EUROKINISSIΑπόφραξη εντέρου, αναφέρεται ως η αιτία θανάτου στην ιατροδικαστική έκθεση της 35χρονης μητέρας που πέθανε μόλις δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η Αστυνομία Άρτας αναμένεται να παραλάβει το επίσημο πόρισμα τις επόμενες ημέρες, ώστε να ενταχθεί στη δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο θάνατός της οφείλεται σε εντερική απόφραξη, μια κατάσταση που – όπως επισημαίνουν ειδικοί – θα μπορούσε να είχε διαγνωστεί εγκαίρως εφόσον είχαν αξιολογηθεί τα συμπτώματα.
Η 35χρονη τις τελευταίες ημέρες πιθανόν εμφάνιζε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, πρήξιμο και γαστρεντερικά συμπτώματα, τα οποία δεν αξιολογήθηκαν ως σοβαρά, με αποτέλεσμα η κατάσταση να εξελιχθεί ραγδαία και μοιραία.
Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης: Ποιους παραγωγούς, αγρότες, κτηνοτρόφους αφορά
01:00
Ο χάρτης των πληρωμών έως τις 13 Φεβρουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
00:30
Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ζιζέλ Πελικό δημοσιεύσε η εφημερίδα Le Monde
23:58
Θυελλώδης συνεδρίαση στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τα πεπραγμένα της ICE
23:46