Γεύμα για τα 92 χρόνια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου
Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΓεύμα παρέθεσε ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου προς τιμήν του διακεκριμένου δικηγόρου Αλέξανδρου Λυκουρέζου με αφορμή τα 92α γενέθλιά του.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν ο επίτιμος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Ζορμπάς, ο εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης, ο δικηγόρος Χριστόφορος Καπαρουνάκης και η σύντροφος του εορτάζοντος ηθοποιός Τζένη Οικονόμου.
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του που συναντά αγαπημένους φίλους και συνεργάτες πολλών δεκαετιών και διηγήθηκε άγνωστα παραλειπόμενα από ιστορικές δίκες στις οποίες πρωταγωνίστησε και οι οποίες τον καθιέρωσαν κατά γενική ομολογία ως τον κορυφαίο ποινικολόγο της χώρας των τελευταίων 50 ετών μετά το 1974.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΟΑΕ: Ανησυχία για την στρατιωτική δραστηριότητα κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία
07:40
ΑΓΟΡΕΣ
Στα 106 δολάρια το Brent: Προς εβδομαδιαία άνοδο 5% - Σε στάση αναμονής οι επενδυτές
07:38
ΧΡΗΜΑ
Πόσο κοστίζει να μεγαλώσεις ένα παιδί στην Ελλάδα - Από την γέννα μέχρι το σχολείο
07:22
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Ιράν: «Η στρατιωτική συντριβή συνεχίζεται - Θέλω το εμπλουτισμένο ουράνιο»
07:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ