Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις νεαροί για την υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά
Πυροσβέστης σε περιστατικό πυρκαγιάς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR/EUROKINISSI (Αρχείου)Ελεύθεροι αφέθηκαν, με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Χανίων, οι τρεις νεαροί που είχαν συλληφθεί για την εμπρηστική επίθεση σε μεσιτικό-αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αλμυρίδα Αποκορώνου.
Οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 21, 24 και 25 ετών, ομολόγησαν κατά την απολογία τους ότι προχώρησαν στον εμπρησμό τα ξημερώματα της 19ης Ιανουαρίου, ενεργώντας κατόπιν εντολής και με οικονομικό αντάλλαγμα.
Ωστόσο, υποστήριξαν πως δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του ηθικού αυτουργού, καθώς δεν είχαν έρθει ποτέ σε προσωπική επαφή μαζί του.
Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο μετά τη διαφωνία που προέκυψε την περασμένη Τετάρτη μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα σχετικά με την προφυλάκισή τους.
Μέχρι τη σημερινή οριστική απόφαση, οι τρεις νεαροί παρέμεναν σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Τελικώς, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους που περιλαμβάνουν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να παρουσιάζονται σε οικείο αστυνομικό τμήμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά
SPONSORED
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ταϊβάν: «Δεν επιθυμώ να διακηρύξει κάποιος την ανεξαρτησία του»
19:38
Live η ομιλία Μητσοτάκη στο 16 Συνέδριο της ΝΔ - Με το βλέμμα στις κάλπες για την τρίτη τετραετία
19:37
Πάτρα: Δύο ανήλικοι έκαναν χρήση κοκαΐνης μπροστά σε μητέρες και παιδιά
19:28
«Το Ισραήλ ελέγχει σήμερα το 60% της Λωρίδας της Γάζας», λέει ο Νετανιάχου
19:08