Επιχείρηση εντοπισμού δύο ορειβατών στον Παρνασσό
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού δύο ορειβατών στον Παρνασσό, που αποπροσανατολίστηκαν και χάθηκαν στην περιοχή του Γεροντόβραχου το απόγευμα της Πέμπτης (19/2).
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενημέρωσαν οι ίδιοι τις Αρχές, δηλώνοντας πως επικρατούσε πυκνή ομίχλη και δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Αράχωβα. Δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο για την ασφαλή μεταφορά τους.
Ειδικότερα, στον εντοπισμό και απομάκρυνσή τους συνδράμουν δυνάμεις της 7ης και της 8ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, με συνολικά 13 άτομα, καθώς και τρεις εθελοντικές οργανώσεις με 16 άτομα, όπως μεταδίδει το lamiareport.
ΚΟΣΜΟΣ
WSJ: Οι ΗΠΑ πιέζουν προκειμένου να ξαναρχίσουν πωλήσεις αερίου της Ρωσίας στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας
07:29
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Agneta: Μέχρι αύριο οι ισχυρές καταιγίδες - Στο «μάτι» Ήπειρος, Πελοπόννησος, Δωδεκάνησα
07:23
ΕΛΛΑΔΑ
Επαναλειτουργούν από σήμερα οι σχολικές μονάδες της Γκράβας με κλειστή την παροχή αερίου
07:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το «ραπόρτο» υπουργών σε Μητσοτάκη, ο «συναγερμός» στο κόμμα και τα χαμόγελα για Βενιζέλο
07:10
ΕΛΛΑΔΑ