Συνελήφθη 45χρονος για τους πυροβολισμούς κατά τεσσάρων ανηλίκων στο Αίγιο
Χειροπέδες σε νεαρό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠOΥΛΟΣ / EUROKINISSIΣυνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (21/2), από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγίου, ο δράστης των πυροβολισμών των τεσσάρων ανηλίκων αγοριών το βράδυ της Παρασκευής (20/2) στα σκαλάκια της Φιλοποίμενος.
Ο 45χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ομολόγησε την πράξη του.
Το βράδυ της Παρασκευής, οι τέσσερις ανήλικοι περπατούσαν αμέριμνοι κοντά στα σκαλάκια της Φιλοποίμενος όταν, δέχτηκαν ξαφνικά πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Αιγίου.
Εκεί νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου οι τρεις ενώ ο ένας μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο της Πάτρας, με πιο σοβαρά τραύματα από σκάγια στα πόδια του. Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αίγιο: Έναν 15χρονο και τρεις 16χρονους πυροβόλησε ο δράστης - Με τραύματα σε πόδια και πλάτη
Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε εβραϊκή συνοικία στο Λονδίνο
14:25
Ο «Διάβολος Φοράει Prada 2» πάει για εντυπωσιακή πρεμιέρα με 180 εκατ. δολάρια παγκοσμίως
14:20
Φόρο στα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη θα επιβάλει η Γερμανία από το 2028
14:10
«Κλήρωσε» η φορολοταρία της ΑΑΔΕ - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
14:02