Λαμία: 38χρονος χτύπησε ηλικιωμένη και την έσερνε στον δρόμο για να της κλέψει την τσάντα
Χειροπέδες σε συλληφθέντα από την ΕΛΑΣ
INTIME NEWS / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτον δρόμο έσερνε μια ηλικιωμένη γυναίκα επίδοξος ληστής στη Λαμία, αφού πρώτα την χτύπησε στο πρόσωπο, προκειμένου να καταφέρει να της αφαιρέσει την τσάντα.
Συγκεκριμένα, την ώρα που η γυναίκα πήγαινε στην εκκλησία σήμερα το πρωί Κυριακή (22/02) ο 38χρονος δράστης την πλησίασε προσπαθώντας να της αρπάξει την τσάντα.
Η 83χρονη γυναικά αντιστάθηκε, με τον 38χρονο να την χτυπά στο πρόσωπο και στη συνέχεια να την ρίχνει στο έδαφος, σέρνοντάς την από την τσάντα.
Η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και γείτονες έσπευσαν να την βοηθήσουν, ενώ ο ληστής τράπηκε σε φυγή, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.
Διακομίσθηκε στα επείγοντα
Η 83χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ο 38χρονος δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου ενημέρωσης, ο δράστης είναι γνώριμος των Αστυνομικών Αρχών, αφού τους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για ναρκωτικά και άλλες υποθέσεις.
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για to Fuel Pass - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιχτή η πλατφόρμα- Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής
01:00
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30