Τραγωδία στο Βελούχι: Νεκρός ο 74χρονος ορειβάτης - Βρέθηκε η σορός του σε χαράδρα
Νεκρός εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία ο 74χρονος ορειβάτης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου (22/02) στο Βελούχι. Η σορός του βρέθηκε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το προκαθορισμένο σημείο, όπου είχε συμφωνηθεί να περιμένει την επιστροφή της ομάδας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε σε χαράδρα και πλέον, έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ανάσυρσής της.
Υπενθυμίζεται ότι ο 74χρονος συμμετείχε σε ομάδα 17 ατόμων, που ανέβηκαν στο Βελούχι προς την κορυφή του βουνού, ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξαφανίστηκε.
Από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας πεζοπόρα τμήματα και drone σαρώνουν την περιοχή και κατευθύνονται προς την «Ψηλή Κορφή», το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρέθηκε σορός στο Βελούχι: Εξετάζεται αν ανήκει στον 74χρονο ορειβάτη - Αναμένεται ταυτοποίηση
Η Νέα Υόρκη αντιμέτωπη με την ισχυρότερη χιονοθύελλα της 10ετίας: Ακυρώσεις πτήσεων, κλειστά σχολεία, απαγόρευση κυκλοφορίας
15:17
Η Αυστραλία στηρίζει τον αποκλεισμό του Άντριου από τη σειρά διαδοχής στον θρόνο: Η επιστολή στον Στάρμερ
15:11
Η Ινδία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν ενώ οι ΗΠΑ σφίγγουν τον κλοιό
15:02
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συμμετέχει στο πρόγραμμα του SXSW σε συζήτηση για το σύνολο του έργου του
15:01