Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές - Ανήλικος ο ένας από τους δύο δράστες
Οκτώ υποθέσεις κλοπής για τις οποίες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ένας 19χρονος και ένας ανήλικος εξιχνιάστηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η σύλληψή τους έγινε από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος 'Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου, για παραμέληση εποπτείας του ανηλίκου.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο συλληφθέντες στις 24/2 είχαν διαπράξει μια κλοπή σε επιχείρηση στο Ηράκλειο αφαιρώντας κοσμήματα, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, οι δυο τους ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη διάπραξη ακόμα επτά κλοπών σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.
Πιο συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από 22/2 έως 24/2 είχαν διαπράξει τρεις κλοπές σε οχήματα, μια κλοπή ποδήλατου και επιπλέον τρεις απόπειρες κλοπής σε οχήματα, αφαιρώντας χρηματικό πόσο, τιμαλφή, ηλεκτρονικά είδη και είδη ένδυσης και προσωπικά έγγραφα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Μητέρα κατήγγειλε ότι εκπαιδευτικός έπιασε τον γιο της από τον λαιμό σε δημοτικό σχολείο
Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία μίνι μάρκετ στο κέντρο του Ηρακλείου
Ταϊλάνδη: Για φόνο κατηγορείται Αυστραλός μετά τον εντοπισμό σορού 17χρονης μέσα σε βαλίτσα
17:16
Γιατί η Ευρώπη «ψήνεται»: Θερμικός θόλος, El Niño και η εικόνα στην Ελλάδα
17:11
Κατακόρυφη μείωση του αριθμού πλοίων που πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ το Σαββατοκύριακο
17:06
Μαίνεται η φωτιά στη Βάρδα Ηλείας - Μεγάλη κινητοποίηση και ενίσχυση δυνάμεων
17:04