Πάτρα: Οδηγός τρακτέρ έπεσε πάνω σε είσοδο σχολείου - Μπλόκαραν τα φρένα
Ασθενοφόρο και περιπολικό σε τροχαίο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί από ανεξέλεγκτη πορεία γεωργικού μηχανήματος το οποίο έπεσε πάνω σε είσοδο σχολείου της Πάτρας, το μεσημέρι της Παρασκευής (27/02) εξαιτίας μπλοκαρίσματος των φρένων του τρακτέρ.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στο Μιντιλόγλι, στην Πάτρα, όταν τρακτέρ παρουσίασε βλάβη στα φρένα ενώ κινούνταν σε κατηφορικό δρόμο.

Το σημείο που έπεσε το τρακτέρ πάνω σε τοίχο του σχολείου στο Μιντιλόγλι Πατρών
tempo24Σύμφωνα με το tempo24 ο οδηγός του γεωργικού οχήματος αντιλήφθηκε πως τα φρένα δεν ανταποκρίνονταν, την ώρα που μπροστά του βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας.
Για να αποφύγει τη σύγκρουση, ο οδηγός του γεωργικού μηχανήματος έκανε ελιγμό προς τα δεξιά και κατεύθυνε το τρακτέρ προς την είσοδο σχολείου της περιοχής, όπου και κατάφερε να το ακινητοποιήσει.
Εκείνη τη στιγμή, η καρότσα του τρακτέρ αποκολλήθηκε και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του περιπολικού.
Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο οδηγός του τρακτέρ. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο καθώς και διασώστης του ΕΚΑΒ.
Το ευτύχημα ήταν ότι τα παιδιά του σχολικού συγκροτήματος είχαν ήδη σχολάσει και δεν βρίσκονταν στον χώρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Θηβών: Καρέ - καρέ η στιγμή που το φορτηγό πέφτει στα οχήματα
Μιχαηλίδου για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη: Το αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη είναι καθολικό
19:20
Χίος: Πέντε συλλήψεις για το ναυάγιο με τους 15 νεκρούς – Ταυτοποιήθηκε κύκλωμα διακινητών στη Σμύρνη
19:12
Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Το Ιράν αποθηκεύει ουράνιο για κατασκευή πυρηνικών όπλων
19:05
«Μην ταξιδεύετε σε Ισραήλ και Δυτική Όχθη»: Σύσταση του γαλλικού ΥΠΕΞ για την κατάσταση στο Ιράν
19:00