ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Γκρέμισαν Αγία Τράπεζα ναού σε νεκροταφείο ψάχνοντας λίρες - Αναζητούνται οι δράστες

Φθιώτιδα: Γκρέμισαν Αγία Τράπεζα ναού σε νεκροταφείο ψάχνοντας λίρες - Αναζητούνται οι δράστες

Λίρες 

Pixabay

Άγνωστοι γκρέμισαν την Αγία Τράπεζα ναού σε νεκροταφείο σε περιοχή της Φθιώτιδας προκειμένου να βρουν λίρες

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε το προηγούμενο 24ωρο με τους δράστες που φέρονται να ενήργησαν μέσα στη νύχτα και να αναζητούνται από τις αρχές.

Το περιστατικό σύμφωνα με το Lamiareport, εκτυλίχθηκε στην Αγία Τράπεζα της Εκκλησίας των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου Φθιώτιδας.

trypa-gardiki001-600x338.jpg

Το σημείο που έσκαψαν οι δράστες στην Αγία Τράπεζα Ιερού Ναού στην Λαμία

LamiaReport.gr

Η δράση των θρασύτατων χρυσοθήρων που έψαχναν λίρες έγινε αντιληπτή το πρωί της Παρασκευής (27/2/26) από ανθρώπους του χωριού, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους με την καταστροφή που έγινε.

Οι δράστες φέρονται να έσκαψαν με εργαλεία για εντοπισμό πολύτιμων μετάλλων.

Από την πλερυά τους οι κάτοικοι δε γνωρίζουν για ποιον λόγο οι χρυσοθήρες έφτασαν στο χωριό τους και κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα του ναού.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΑΤ Σπερχειάδας που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΤΕΕ για τη λήψη αποτυπωμάτων.