Βίντεο του CNN Greece από τα επεισόδια στο Σύνταγμα λίγο πριν και μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη
Μικρής κλίμακας επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη λήξη της πορείας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη
CNN GreeceΣε έντεκα συλλήψεις και σε 178 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας που έγιναν λίγο πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για τα τρία χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι.
Χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης χρησιμοποίησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπαθώντας να απομακρύνουν τους ταραχοποιούς που επιχείρησαν να αμαυρώσουν την συγκέντρωση μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών.
Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα έξω από το Ζάππειο Μέγαρο με ορισμένους συγκεντρωμένους να πετούν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Μεγάλη κινητικότητα επικράτησε στην Αμαλίας και στην Όθωνος.
Ωστόσο, λίγο πριν τις 16:00 η κατάσταση ήταν ήρεμη στο Σύνταγμα.
Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας ανοίγουν σταδιακά, με την Αμαλίας να παραμένει κλειστή καθώς υπάρχουν διαδηλωτές στο σημείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένταση και μολότοφ στην πορεία για τα Τέμπη και στη Θεσσαλονίκη
Τρία χρόνια από τα Τέμπη: Μικρής έκτασης επεισόδια στο Σύνταγμα, ολοκληρώθηκε η διαδήλωση
Marfin: Την Τρίτη η απολογία των δύο συλληφθέντων - Πώς οι αρχές έφτασαν στην σύλληψή τους
21:31
Πότε σταματά ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας - Ποιες περιοχές αφορά
21:24
Ουκρανία: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στο Κραματόρσκ
21:15
Συνθήκες καύσωνα συνεχίζουν να πλήττουν τις δυτικές περιοχές της Γαλλίας
21:06