Λήξη συναγερμού στην Ευελπίδων - Φάρσα το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα
Τα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων
INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥΦάρσα αποδείχθηκε τελικά το απειλητικό τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος το πρωί της Τετάρτης 4/3 στο Εφετείο Αθηνών ισχυριζόμενος ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Η Αστυνομία προχώρησε σε μερική εκκένωση του Εφετείου Αθηνών, ενώ μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε στο κτήριο κλιμάκιο του ΤΕΕΜ (Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών) δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.
Υπενθυμίζεται ότι ο άγνωστος τηλεφώνησε γύρω στις 9:30 το πρωί σε ιστότοπο και εφημερίδα ενώ έδωσε όριο 40 λεπτών για την εκκένωση των δικαστηρίων.
Στην περιοχή πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ευελπίδων, από το ύψος της οδού Μουστοξύδη έως και τη Λεωφόρο Κ. Τσαλδάρη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Γεραπετρίτης σε Τουρκία: «Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού»
23:30
Ιταλία: Μπόνους γεννήσεων, φορολογικές ελαφρύνσεις και στήριξη συνταξιούχων στον προϋπολογισμό 2027
23:18
Τραγωδία στην Ισπανία: Τα ηχητικά ντοκουμέντα με τα μοιραία λάθη - Οι συνομιλίες πριν την σύγκρουση
23:05
Πιθανός νέος νάνος πλανήτης εντοπίστηκε πέρα από τον Πλούτωνα
22:57