Την Τρίτη το πόρισμα της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Ολομέλεια
Την προσεχή Τρίτη 10/3, προσδιορίστηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια, του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η συζήτηση θα διεξαχθεί με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 137 του Κανονισμού της Βουλής, δηλαδή με τη διαδικασία γενίκευσης της συζήτησης για τις επερωτήσεις.
Στον πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα
Υπενθυμίζεται πως το πόρισμα της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτα Κακλαμάνη «Για τη διερεύνηση όλων των ζητημάτων που έχουν ανακύψει σχετικά με τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, με γνώμονα την ανάδειξη τυχόν ευθυνών και την αποκατάσταση αξιοπιστίας του συστήματος πληρωμής των αγροτικών ενισχύσεων, ώστε να αποτελεί έναν αξιόπιστο, αποτελεσματικό και δίκαιο μηχανισμό για όλους τους παραγωγούς της χώρας».
Το πόρισμα επέδωσαν στον πρόεδρο της Βουλής, εκ των μελών του προεδρείου της Εξεταστικής, ο πρόεδρος, Ανδρέας Νικολακόπουλος, και η γραμματέας, Ιωάννα Λιτρύβη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παραδόθηκε στον Νικ. Κακλαμάνη το πόρισμα της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Λαζαρίδης για πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόβλημα αποδείχθηκε βαθύ και διαχρονικό»
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024
05:00
Πότε θα πληρωθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Τι είναι το «PARE» - Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
03:00
Δείτε τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
02:00