Ομόνοια: 65χρονος εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ - Απείλησε τους υπαλλήλους με στυλιάρι
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην οδό Πειραιώς, στην Ομόνοια, μετά από την εισβολή ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με στυλιάρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 08:40, όταν ο 65χρονος, αλβανικής καταγωγής, εισέβαλε στα γραφεία του ΕΦΚΑ και άρχισε να απειλεί του υπάλληλους με το στυλιάρι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 65χρονο. Μάλιστα, σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε πως είχε στην κατοχή του και ένα κουζινομάχαιρο.
Σε βάρος του 65χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί όπλων και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΡΗΜΑ
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου
TECH
Η μεγαλύτερη απειλή από την ΑΙ ονομάζεται «αποδυνάμωση» και ειδικοί θεωρούν ότι έχει ήδη ξεκινήσει
09:24
ΧΡΗΜΑ
ΟΠΕΚΑ: Έκτακτη πληρωμή για το επίδομα του παιδιού την Παρασκευή - Ανοιχτή η πλατφόρμα έως τις 13/11
09:17
ΚΟΣΜΟΣ
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ριάντ χτύπησαν με βαλλιστικό πύραυλο οι Χούθι
09:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο ΥΠΕΞ ο Μάρκο Ρούμπιο, αυτή την ώρα η συνάντηση με Γεραπετρίτη - Live όλες οι εξελίξεις
08:58
CULTURE