Καβάλα: Λεωφορείο παρέσυρε 13χρονη - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μια 13χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο σε περιοχή της Καβάλας.
Σύμφωνα με τη proininews.gr, το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/03) στο Ποδοχώρι όταν το κορίτσι επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, χτυπήθηκε από λεωφορείο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.
Η ανήλικη υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα των τραυμάτων της.
Λόγω της κρίσιμης κατάστασής της, αποφασίστηκε η άμεση διακομιδή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για τη σταθεροποίηση της υγείας της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καβάλα: Νεκρός 70χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος αναβάτης μηχανής σε τροχαίο
Η Κάρπαθος στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος - Ανεπιτήδευτη ομορφιά, αυθεντικότητα και γαλήνη
10:31
Έρχονται έως 36.000 ευρώ για ανακαινίσεις και «Νταντάδες της γειτονιάς»
10:31
Τράπεζες: Στο χαμηλότερο επίπεδο 9ετίας τα σταθερά στεγαστικά επιτόκια
10:22
Superbet: Ποια είναι η στοιχηματική που έκανε χθες πρεμιέρα στις φανέλες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
10:22